Всички бъдещи младоженци мечтаят тяхната сватба да остане незабравим момент не само в техния живот, а и в живота на техните роднини и приятели. Всеки е в търсене на нови средства, които да направят празненството уникално. Затова “Лазерно Шоу” с удоволствие Ви предлага най-модерните технологии за създаване на красиви специални ефекти за сватба.

ТЕЖЪК ДИМ / тежък пушек / за сватба

ЛАЗЕРНО ШОУ като изненада и кулминация на вечерта за Вашите гости, което може да включва и лазерна анимация – прожектиране на сърца, торти, коли, птици, цветя, сватбени халки, хора и какво ли още не.

ЛАЗЕРНИ ЕФЕКТИ за първи сватбен танц.

ЛАЗЕРНО ОСВЕТЛЕНИЕ през цялата диско вечер

ПРОЖЕКТИРАНЕ С ЛАЗЕР имената на младоженците, датата на сватбата или друг текст по желание.

СТРИЙМЪРИ И КОНФЕТИ в различен цвят и форма, например сърце или персонализирани конфети с имената на младоженците и/или датата на събитието.

SPARKULARS ЕФЕКТИ – които наподобяват ефект на бенгалски огън, който достига до 6 метра височина и е напълно безопасен, защото това е електронно създаден ефект, а не е пиротехника, за това могат да се използват както на открито така и на закрито. Без дим! Без миризма! Без пламък! Може да използваме машините колкото пъти искате!

МАШИНИ ЗА БАЛОНЧЕТА – обсипете гостите си с дъжд от сапунени балончета. Една щура и забавна сватба.

СО2 ЕФЕКТИ – устройство, което изстрелва красив бял облак от въглероден диоксид (CO2). Ефект, който може да достига до 8м височина и се разсейва изключително бързо. Подходящо за Вашата нестандартна сватба и приложение на открито и закрито.

ПУШЕК ДЖЕТОВЕ (МАШИНИ ЗА ЦВЕТЕН ДИМ) – изстрелват облак от дим, който се оцветява от специални лед светлини и се разсейва изключително бързо, без да дразни гостите Ви.