Винаги си струва да посетите спортно събитие: бурни емоции, бурни аплодисменти и отборен дух – всичко това в два или три часа чиста спортна страст. Футбол, баскетбол, волейбол, хандбал, бокс, гимнастика, фигурно пързаляне, спортни премиери или други, нашето лазерно шоу и специални ефекти внасят уникалност на всяко събитие. Можем да прожектираме с лазер логото на клуба или отбора в началото или повреме на цялото събитие, през почивката да анимирани реклами за спонсорите Ви. А лазерният мапинг на спортното игрище и/или лазерните спектакли са фантастичен старт за събитието или финал за Вашия победител.

Може да Ви предложими една уникална възможност за интегриране на лазерните ефекти в хореографията на спортен танц, кънки, танци на изкуствата и други, така че Вашият спортист да си взаимодейства с лазерното шоу, също така може да опишем с лазер или специални ефекти входа, през който той влиза по един забележителен начин.

Нашите опитни служители работят по най-високи стандарти и ще създадат за Вас индивидуално лазерно шоу, така че то да бъде отличителния знак за Вашето спортно събитие. В допълнение, ние гарантираме безпроблемна логистика и инсталация.

Не се колебайте и изберете нашите услуги: лазери и специални ефекти (конфети, стриймери, СО2 и огън ефекти, Sparkulars, тежък дим, сапунени балончета пушек джетове и други) за Вашето събитие и изненадайте публиката с един допълнителен акцент!