“ЛАЗЕРНО ШОУ” ви предлага перфектната възможност за създаване на наистина запомнящо се събитие, бележещо историята на ивентите!

Изненадайте своите служители, партньори и гости с невероятно лазерно шоу по време на Вашето събитие или като последен топ акцент на фирмено, коледно или тематично парти, тийм билдинг, прием, представяне на нови продукти и други. Вместо да използвате обичайните, доста скучни презентации представени на лед екран, за да покажете историята на Вашата компания, по-скоро разкажете за нея с нестандартно, цветно мултимедийно лазерно шоу, в което можете да опишете минало и бъдеще, покажете важни дати и факти, а и хора на Вашата фирма по спиращ дъха, уникален и завладяващ начин. Може да прожектираме логото, слогана на фирмата или каквито лазерни графики пожелаете, да включим някои специални ефекти от широката гама, която притежаваме (Sparkulars, конфети и стриймери, тежък дим, СО2 ефекти, Пушек джетове, огън машини, машини за балончета, вятър, осветителна инсталация и други.

Това е само една селекция от видеа на нашата работа. През всичките години сме реализирали хиляди събития за стотици клиенти.